»NA MISIJI HITREGA IN KOREKTNEGA IZPOLNJEVANJA POTREB NAŠIH KUPCEV. NA MISIJI ODLIČNE TEHNOLOŠKE PODPORE IN FLEKSIBILNIH REŠITEV.«

Jeretina je uspešno družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, jasno vizijo in optimističnim pogledom v prihodnost.

Dogajanje na trgih danes zahteva kar največjo mero prilagodljivosti in dinamike na vseh področjih poslovanja – od inovacij prek obvladovanja kakovosti do odlične tehnične podpore kupcem. S tem zagotavljamo celovite rešitve za učinkovito in raciolano delovanje ogrevalnih sistemov, ki temeljijo na optimiziranju stroškov in tehnično inovativnih pristopih.

Pri podjetju Elektro Jeretina svojim kupcem pomagamo pri investiciji v ogrevalno tehniko. Pred nakupom vas obiščemo, preučimo vaše zahteve in na podlagi tega strokovno svetujemo pri zagotavljanju optimalne rešitve. Tudi po nakupu skrbimo za vas, saj vas redno opominjamo za potrebna vzdrževanja, ki zagotavljajo dolgo in učinkovito delovanje.

EKIPA JERETINA. Skupina strokovnjakov, ki skrbi za učinkovito uresničitev vaših idej.

»Profesionalna storitev, vrhunski izdelek, kvalitetna tehnična izvedba osin strokovnost so naše vodilo. Za nas niste le številka - ste naš partner za katerega se trudimo izpolniti pričakovanja in vam stojimo ob strani v primeru težav.«
Boris in Zlatko Jeretina
Vodstvo podjetja

Iščete zanesljivega in kvalitetnega partnerja?

Naše poslanstvo
Poslanstvo podjetja je našim strankam zagotoviti kar najboljšo celovito rešitev pri investiciji v ogrevalni sitem. Naša glavna skrb so naše stranke, kjer dajemo največji poudarek na pomoč pri vzdrževanju in hiter servis v primeru zapletov. Za naše stranke smo dosegljivi vse dni v letu. Trudimo se – biti vsak d n boljši, biti konkurenčnejši.
Naša vizija
Naša vizija je postati sinonim za vrhunsko kakovost in korektnost na področju prodaje in vzdrževanja ogrevalnih sistemov. Prizadevamo si, da smo vedno na tekočem z novimi tehnološkimi rešitvami. Verjamemo v trdo delo in stalno izboljševanje. Vizijo podjetja dosegamo z nenehnim vlaganjem v znanje in razvoj vseh zaposlenih, ter sledenju najnovejših trendov s področja ogrevanja.
Nenehno premikamo meje
Za izzive strank vedno iščemo nove rešitve , s katerimi želimo optimirati stroške ogrevalnih sistemov in zagotoviti učinkovito delovaje. Zato smo na trgu znani kot zanesljiv parter z inovativnimi pristopi k reševanju tudi najbolj zahtevnih potreb kupcev.

Podjetje Jeretina sodeluje predvsem s strankami, ki iščejo dolgoročnega partnerja, ki bi jim strokovno svetoval, ter jim zagotavljal odlično poprodajno podporo. Postanite naš partner!

Jeretina v številkah

20 +
Let izkušenj
Že od leta 1996 se trudimo biti vsak dan boljši in maksimalno izpolniti pričakovanja naših kupcev.
7000 +
Izvedenih projektov
V 20 letih delovanja se je nabralo veliko zadovoljnih strank s katerimi uspešno sodelujemo še danes.
24 ur/dan
Dosegljivost
Vemo da nesreča ne počiva nikoli, zato smo za naše stranke dosegljivi vse dni v letu.
100 %
Skrb za stranke
Jeretina je partner na katerega se naše stranke lahko vedno zanesejo. Z nami nikoli niste sami.

Za kaj se zavzemamo?

Pri izbiri dobaviteljev in materialov vedno dajemo prednost izdelkom, ki so prijazni okolju. Ne čakamo na boljši jutri, dejavno ustvarjamo pozitivne, dolgoročne učinke že danes. S tem poskrbimo za vaš dom in naravo!
Kakovost izvajamo in preverjamo prav v vseh fazah poslovanja (kontrola dobaviteljev, materialov, testiranje delovanja itd.). Nadgrajujemo jo z rednimi izobraževanji pri naših dobaviteljih. Tako vam vedno ponujamo le najboljše.
Read more
Za naše stranke skrbimo v vseh fazah svetovanja. Ob nakupu skrbno preučimo vse pomembne detajle in svetujemo najboljšo rešitev. Poskrbimo pa, da imajo naše stranke tudi po nakupu partnerja na katerega se lahko vedno zanesejo.
Read more