O NAS

Elektro Jeretina. Več kot 20 let izkušenj, natančnost, strokovnost in varnost pri delu.

01
Kdo smo ?
ELEKTRO JERETINA
Pri podjetju Jeretina že od leta 1996 skrbimo za brezhibno, varno in sodobno inštalacijo električnih napeljav in naprav. Storitve elektroinštalacij opravljamo na področju hišnih inštalacij in poslovnih objektov. Delo opravljamo v popolnem skladu z vsemi standardi in predpisi, saj sta nam varnost in zanesljivost na prvem mestu. Visoko kvaliteto izvedbe vam zagotavlja 5 visoko usposobljenih in izkušenih zaposlenih s 24-urno dosegljivostjo. Dovolite, da tudi vam pomagamo najti najprimernejše rešitve, ki bodo ustrezale vašim željam, potrebam in finančnim okvirjem.

02
ZAUPANJE IN
PARTNERSTVO
Reference, ki smo jih pridobil v letih opravljanja dejavnosti, so tiste, na katere stavimo pri pridobivanju in opravljanju dela. Veliko pozornosti namenjamo izobraževanju in investicijam v opremo in orodja, ki jih nenehno dopolnjujemo in posodabljamo. Rednim strankam zagotavljamo dosegljivost 24 ur, 7 dni v tednu in 365 dni na leto.

03
DOLGOROČNO
PARTNERSTVO
Podjetje Jeretina sodeluje predvsem s strankami, ki iščejo dolgoročnega partnerja, ki bi jim strokovno svetoval, ter jim zagotavljal odlično poprodajno podporo. Postanite naš partner!
Ponosni smo na svoje dosežke
20
LET IZKUŠENJ
7000
ZADOVOLJNIH STRANK
9
ZAPOSLENIH
razvoj rešitve bplanet d.o.o.