Ogrevalna tehnika

Ogrevanje predstavlja zelo velik delež stroškov vsakega gospodinjstva ali poslovnega subjekta, zato je pomembna optimalna izbira prave ogrevalne tehnike. Celotno rešitev ogrevalne tehnike prepustite našim strokovnjakom, s tem boste prihranili veliko časa, stroškov in nepotrebnih zapletov.

Zaupanje in zanesljivost sta osnova našega pristopa.

Odlična, usposobljena ekipa, kjer imajo vsi zaposleni večletne izkušnje.

Z namenom zagotovitve celovite rešitve in optimalnega delovanja, našim strankam pri nakupu zagotavljamo tudi kvalitetno montažo in servis, ki sta ključnega pomena za učinkovito in dolgotrajno delovanje izdelka. Montaže izvajamo izključno s kvalitetnimi materiali in najboljšo opremo.
Prav vsak zaposleni je strokovnjak na svojem področju in ničesar ne prepuščamo naključju. S pomočjo naših domačih in tujih partnerjem, lahko izvedemo tudi tehnično najbolj zahtevne izzive.

Odlična, usposobljena ekipa

Vsi zaposleni imajo večletne izkušnje. Velik poudarek je na nenehnem razvoju in izobraževanju.

Zaupanje in zanesljivost

To je osnova našega pristopa, saj se zavedamo, da naše stranke potrebujejo resnega partnerja, ki mu lahko zaupajo.

Vrhunska oprema

Pri svojem delu ponujamo samo uveljavljene in preizkušene blagovne znamke vodilnih svetovnih dobaviteljev.

Strokovno svetovanje pri nakupu izdelka

Naše dolgoletne izkušnje in znanje nam omogočata da našim strankam lahko zagotovimo strokovno svetovanje pri izbiri najprimernejšega izdelka ali naprave. Zato vedno najprej dobro spoznamo vaše potrebe in namen uporabe, kjer poiščemo najprimernejšo rešitev.
Vsaki stranki se posvetimo individualno in preučimo vse možnosti ter vedno preverimo primernost proizvodov ter naprav glede na zahtevane pogoje.

Naš izdelek mora biti odličen!

Po nakupu izdelka, naša nobena stranka ne ostane sama!

Za vsak sistem, ki ga vgradimo, jamčimo z garancijami in brezhibnim delovanjem. Za izdelke in naprave, ki jih vgrajujemo, imamo usposobljene monterske in servisne ekipe.

Izdelek, ki ga damo iz rok mora biti več kot odličen!

Našim strankam zagotavljamo odlično izbran, vgrajen in servisiran izdelek ali sistem . Po naravi smo perfekcionisti, ki ničesar ne prepuščamo naključju, in vse kar delamo je za nas umetnost in ne samo služba, zato uživamo v vsaki sekundi odlično delujočih sistemov.

Podjetje Jeretina sodeluje predvsem s strankami, ki iščejo dolgoročnega partnerja, ki bi jim strokovno svetoval, ter jim zagotavljal odlično poprodajno podporo. Postanite naš partner!

Naša ponudba

Plinske peči

Toplotne črpalke

Kotli na biomaso