Beretta, De Dietrich, Stiebel Eltron, Windhager

vrhunska kvaliteta in zanesljivost

Prodaja in pooblaščen servis plinskih peči De Dietrich

Dedietrich- Francoski proizvajalec De Dietrich, ustanovljen davnega leta 1684, temelji na vrednotah: kakovost, zanesljivost in trajnost. Njihove ogrevalne naprave so v samem vrhu na področju inovacij in nudijo optimalno kvaliteto ter dolgo življenjsko dobo.
Izredno široka ponudba plinskih in oljnih kotlov francoskega proizvajalca De Dietrich, ki je s 300 letno zgodovino podjetja v samem vrhu na področju inovacij in nudi optimalno kvaliteto ter dolgo življenjsko dobo njihovih ogrevalnih naprav. Tehnična dovršenost z izkoriščanjem kondenzacijske tehnologije (izkoristki do 109%), zanesljivost, trajnost ter udobje so temeljne karakteristike plinskih in oljnih kotlov našega dolgoletnega principala in vrhunskega proizvajalca De Dietrich. Kotli so primerni za manjše in večje objekte v razponu moči od 3 do 7.000 kW.

vrhunska kvaliteta in zanesljivost

Servisiranje blagovne znamke Beretta

Podjetje Beretta je eno izmed vodilnih podjetji na področju ogrevalnih sistemov in je na trgu prisotno že od leta 1969. Je prvo Italajansko podjetje, ki je proizvedlo stensko plinsko peč. Trenutno pa spada pod koncern UTC group, ki je eden izmed vodilnih na področju visoke tehnologije in ogrevanja. Vizija podjetja je stranki oziroma uporabniki omogočiti čim enostavnejše in cenejše ogrevalne produkte.

vrhunska kvaliteta in zanesljivost

Prodaja in montaža toplotnih črpalk znamke Stiebel Eltron

Stiebel Eltron je že od 1924 sinonim za inovativne rešitve in že več kot 35 let specialist za toplotne črpalke, ki jih izdelujejo v eni izmed največjih in najsodobnejših evropskih tovarn. Proizvajajo sisteme najvišje kakovosti, ki jih ponujamo na uporabo zahtevnemu trgu.

vrhunska kvaliteta in zanesljivost

Prodaja in montaža kotlov na biomaso znamke znamke Windhager

Windhager, ki že od leta 1921 skrbi za konstantni razvoj in napredek na področju centralnega ogrevanja. Windhager je vizionarsko podjetje z bogato tradicijo, ki ponuja učinkovito in visoko kakovostno tehnologijo kotlov na polena, pelete in sekance.